Mandag 11. februar afholdt Venstre i Fjerritslev generalforsamling på Fjerritslev Kro.

Aftenen startede med fællesspisning, hvor der blev serveret stegt flæsk og persillesovs. Efter at have fyldt maverne, var man klar til at tage hul på den faglige del af aftenen. Regionsrådsmedlem Otto Kjær Larsen takkede ja til posten som dirigent til generalforsamlingen, hvor statsminister Lars Løkke Rasmussen som noget nyt havde sendt en videooptagelse for at ønske alle en god aften.

Formand for Venstre i Fjerritslev, Sanne Abildgaard, kom i sin beretning ind på de aktiviteter, som Venstre i Fjerritslev har arrangeret gennem det forgangne år.

- Der har blandt andet været arrangeret virksomhedsbesøg på Bejstrup Mink I/S, hvor Lasse F. Jensen fortalte og viste rundt på en topmoderne minkfarm anno 2018, partimedlemmerne har haft en stand på Fjerritslev Dyrskue, som var arrangeret af LandboNord og blev åbnet af borgmester Mogens Christen Gade, som altid har flotte ord med til landmændene. Landbruget har stor betydning for Jammerbugt Kommune, der står stærkt som landbrugskommune, fortæller Sanne Abildgaard.

Siden valget har Venstre haft flertallet i kommunalbestyrelsen i Jammerbugt Kommune, men budget 2019 blev vedtaget af alle 27 kommunalbestyrelsesmedlemmer. Tanken bag indsatsen for at samle hele kommunalbestyrelsen bag budget 2019 var ikke mindst, at der ud over at blive sat gang i gode projekter og tiltag også er enighed i kommunalbestyrelsen, hvilket giver ro og mulighed for mange projekter kan føres ud i livet.

Og i Fjerritslev har det også haft stor betydning.

- I Fjerritslev kan nævnes: 20 millioner til Jammerbugt Fritidscenter, 40 nye ungdomsboliger i forbindelse med gymnasiet, børnehaverne Gl. Dalhøj og Grøftekanten skal renoveres, der kommer en cykelsti på Kollerup Strandvej og jeg kan blive ved, men vil slutte med, at Jammerbugt vil sætte Folkeskolen i top 20, fortæller Sanne Abildgaard, der er meget tilfreds med den indsats, de lokalt valgte venstremedlemmer har leveret.

- Der er ingen tvivl om, at vores tre lokale byrådsmedlemmer Ulla Flintholm, Birgit Kold og Niels Jørgen Pretzmann har sat deres fingeraftryk på de lokale projekter, siger Sanne Abildgaard, der glæder sig over en fremtid, der ser meget lys ud for Fjerritslev og omegn, når det kommer til at skabe det perfekte feriested for de turister, der er med til at holde dampen oppe for erhvervene i Fjerritslev og omegn.

- Vi har et Svinkløv Badehotel, som snart er klar til at modtage gæster, og det med verdens bedste kok, Kenneth Toft-Hansen, i spidsen. Vi har en af Danmarks ”naturkanoner” Svinkløv og Fosdalen og Thorup Strand med ”Gutterne på Kutterne”. Så Jammerbugt Kommune har alt hvad turisterne kan ønske sig, fortæller Sanne Abildgaard.

På generalforsamlingen berørte man også de emner, der lige nu er oppe at vende på den landspolitiske scene, hvor regeringen har fremlagt en ny sundhedsreform, der skal sikre flere og bedre tilbud - og ikke mindst tilbud, der skal være tættere på borgeren, lige som der også er tale om nedlæggelse af regionerne. Også trafikalt er der fokus på den landspolitiske scene for de lokale politikere. For der er særligt brug for bedre trafikale forbindelser til resten af landet, lød beskeden.

- Vi håber, den 3. Limfjordsforbindelse kan blive en realitet efter valget, sagde Sanne Abildgaard.

På generalforsamlingen blev formand Sanne Abildgaard genvalgt. De fire nuværende bestyrelsesmedlemmer, Ulla Flintholm, Niels Jørgen Pretzmann, Finn Ebdrup og Lasse F. Jensen, blev ligeledes genvalgt. Ellen Helvind ønskede at stoppe som revisor, og i stedet blev Jytte Agesen valgt, mens Ingeborg Mikkelsen blev valgt som revisorsuppleant.

Efter generalforsamlingen var der et politisk indlæg af borgmester Mogens Christen Gade og regionsrådsmedlem Otto Kjær Larsen.

Bestyrelsen konstituerede sig efter generalforsamlingen med genvalg på alle poster: Niels Jørgen Pretzmann bliver således næstformand, Ulla Flintholm sekretær og Finn Ebdrup kasserer.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...