Sløret løftet: Peter Pan bliver sommerens forestilling i Jægerum Søpark

Det bliver selveste Peter Pan, der til sommer indtager friluftsscenen i Jægerum Søpark.

Det kunne formand for Teaterforeningen Skovspillene, Ida Larsen, fortælle i sin beretning ved foreningens nyligt afholdte generalforsamling på Skovsgård Hotel. At det i år bliver historien om bl.a. Ønskeøen, Klokkeblomst og den skumle Kaptajn Klo, der rulles ud på søbredden, skyldes ikke mindst, at dette stykke rummer en del børne- og ungeroller. Skovspillene er netop i disse år yderst privilegeret ved at have et stort og meget dygtigt hold af unge skuespillere.

”Peter Pan” opføres i dagene 24.-28. juni, og lørdag d. 29. februar bliver det muligt at melde sig til arbejdet med forestillingen ved en audition på Skovsgård Hotel.

Ida Larsen kom i øvrigt i sin beretning ind på, at sidste års forestilling, ”Bølle-Bob”, blev en fin succes med et flot besøg af publikum, hvoraf en del glædede sig over fra tilskuerrækkerne at kunne synge med på sangene fra deres ungdom. Udover at takke alle, der havde været med til gøre denne forestilling mulig med skuespil, sang, musik, kulisser osv., sendte Ida Larsen også en tak til alle bænkesponsorer samt Sparekassen Vendsyssels Fond og Jammerbugt Kommune for økonomisk bistand.

Selv om Bølle-Bob-forestillingen viste et overskud på næsten 14.000 kr., viste det fremlagte regnskab på generalforsamlingen et underskud på godt 10.000 kr. Det skyldes nogle investeringer, som teaterforeningen i 2019 foretog på det lydmæssige område.

Til bestyrelsen var der genvalg til Charlotte Møller Hansen og Jytte Brønnum Kristensen, mens Egon Østergaard og Connie Knudsen valgtes som suppleanter. Den øvrige bestyrelse består af Ida Larsen, Jørn Otto Pedersen og Per Iversen. Jøren Knudsen genvalgtes som revisor.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...