Grønt: Havekredsen afholder generalforsamling efter vedtægterne i Tinghuset tirsdag 11. februar

Mens Hjortdal-Fjerritslev Havekreds står på tærsklen til et nyt år i havens tegn, ser formand, Joan Josiassen, tilbage på et tilfredsstillende resultat for året der gik.

Hun fortæller, at udover det traditionelle forårsplantemarked, bød 2019 på besøg i fire lokale haver i Klim og Gøttrup.

- I modsætning til sidste år, var der ingen tegn på tørke i haverne, så frodighed var kendetegnende for de besøgte haver i år, fortæller hun.

Hun fortæller videre, at der var 50-60 besøgende pr. arrangement.

- Det må siges at kunne betegnes som en succes, siger hun.

I det forløbne år har der også været ture til andre haver end de helt lokale.

- Bestyrelsen syntes, det var på tide med en bustur til dejlige haver andre steder end lige nærmiljøet. Vi besøgte derfor to dejlige haver i Salling-området. 20 havde takket ja til kredsens tilbud og med en lille bus fra Fjerritslev busserne, havde vi en rigtig hyggelig og inspirerende tur, fortæller hun.

Havekredsen sluttede sæsonen af med en velbesøgt juledemonstration med Ninette Mørkholdt i Tinghuset.

- Vi takker for positivt samvær i 2019 og fordi så mange bakker op om arbejdet for det aktive lokale haveliv. Vi glæder os til at tage hul på et nyt have-år, hvor vi ser frem til at se så mange som muligt til gode fælles oplevelser omkring vores allesammens haveinteresse, slutter Joan Josiassen.

Til sidst vil formanden gøre opmærksom på, at havekredsen afholder generalforsamling efter vedtægterne i Tinghuset tirsdag den 11. februar.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...