Mandagsklubben har også aktiviteter andre af ugens dage

HALVRIMMEN: Den sociale forening for pensionister og efterlønnere i alderen 50+ mødes, som navnet antyder, oftest om mandagen. Og i år kan klubben fejre sine første 30 år. Det markeres bl.a. med en jubilæumsfest mandag 26. oktober, hvortil medlemmer må invitere gæster med.

Netop i disse dage går Mandagsklubben fra sommerprogrammet - der består af krolfspil mandag eftermiddag på en fodboldbane ved ØAH-Hallen i Halvrimmen - til de indendørs aktiviteter. Den sidste mandagskrolf var således mandag 31. august, men de, der stadig har lyst, spiller videre, indtil vejret bliver for dårligt, og det bliver sandsynligvis om tirsdagen.

Krolf er en blanding mellem golf og kroket, og hele sommeren har 20-30 personer mødt op for at spille, uanset om det har regnet, eller solen har braget ned fra en skyfri himmel. Den sidste gang samledes man bagefter til kaffe, lidt brød og almindelig hygge.

Nu er der så gang i efterårs- og vinteraktiviteterne. Klubbens medlemmer mødes hver mandag eftermiddag i ØAH-Hallens cafeteria. Nogle begynder med en halv times gymnastik i salen efterfulgt af afspænding, siden samles alle, og der drikkes kaffe og synges et par sange. Der er plads til flere i klubben - man kan bare møde op og se, om det er noget, man kunne tænke sig at være med til.

Den første mandag i september var der bankospil og efterfølgende fællesspisning i anledning af sæsonstarten, og fordi meget måtte aflyses tidligere på året på grund af coronasituationen, var det gratis.

Når der ikke er noget specielt på programmet i Mandagsklubben, bydes der på kortspil og brætspil. Der er en gruppe, som laver håndarbejde, mest strikning, mens andre ”nøjes” med at hyggesnakke og udveksle betragtninger om dette og hint. Kort sagt: Rigtig godt og positivt socialt samvær.

På trods af klubbens navn er der også aktiviteter andre dage i ugen. Nogle spiller bowling i Fjerritslev. Det foregår om torsdagen, og her skiftes man til at køre.

En gang om måneden udvides mandags eftermiddags aktiviteter med fællesspisning, og tre-fire gange om året tager man på udflugt.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...