FOLDBOLD: Hjortdal arbejder for at få bygge nyt multihus for at opfylde behovet for mere plads

Det nye fodboldsamarbejde mellem Hjortdal og Thorup/Klim blev skudt i gang med standerhejsningen lørdag 23. februar, hvor ikke færre end 34 herre- og syv damespillere var mødt op til årets første træning på Hjortdal Stadion.

Den blev efterfølgende fulgt op med hygge og karrysuppe i klubhuset, og her stødte flere til, så det samlede antal deltagere blev 45. Derfor blev rammerne i Hjortdals klubhus også lidt trange.

- Vi var så mange, at man måtte sidde i både cafeteriaet og i omklædningsrum, da der skulle spises suppe, fortæller Peter Jensen, fodboldformand i Hjortdal.

Det nye samarbejde kan mønstre et hold i serie 5 samt to i serie 6, mens damerne spiller 7-mands fodbold.

Træner er Poul Erik Bro, som er vendt tilbage.

- Han var også træner for Hjortdal i efteråret, men vi var kun 8-9 stykker til træning, så han syntes ikke, klubben skulle betale ham for at være træner for så få, så han stoppede. Heldigvis har vi så fået overtalt Poul Erik Bro til at komme tilbage til dette nye samarbejde, siger Peter Jensen.

Det sportslige mål er da også at fastholde de tre hold og spillerne samt få opbygget en god træningskultur.

- På sigt er vores ønskescenarie, at vi har hold i serie 4,5 og 6, men det må vi spille os til, siger Peter Jensen.

Men det flotte fremmøde skubber endnu mere på behovet for et nyt multihus som afløsning for det nuværende 105 kvadratmeter store klubhus på Hjortdal Stadion.

- Vi vil gerne bygge et multihus på cirka 280 kvadratmeter med fællessal, stort køkken, to omklædningsrum, tre toiletter og et handicaptoilet med offentlig adgang, og vi er i gang med at søge fonde om penge til projektet, siger fodboldformanden.

Klubhuset bliver nemlig også benyttet af Hjortdal MTB og dens 145 ryttere, og da der er træning for både MTB og fodbold om tirsdagen, er der pres på lokalerne.

Baggrunden for det nye samarbejde mellem Hjortdal og Thorup/Klim er at fastholde og tiltrække flere spillere.

Tanken er, at klubberne i fællesskab skal kunne stille med et stærkt hold til kampene på udebane og de to hjemmebaner - i Hjortdal og i Thorup/Klim, mens træningen finder sted i Hjortdal.

Når holdene spiller kampe i Hjortdal sker det i Hjortdals farver, mens det i Thorup/Klim er i de orange/sorte spilledragt.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...