For få børn fra området har deltaget i de hidtidige fodboldskoler i Thisted og Nors

FRØSTRUP: I slutningen af juli skal idrætsanlægget i Frøstrup gerne myldre af glade fodboldbørn. Frøstrup-Hannæs IF har nemlig besluttet - for første gang - at tilbyde områdets fodboldbørn en at deltage i DBU’s populære fodboldskole. Fodboldskolen i Frøstrup-Hannæs er for børn årgang 2006-14.

I området Thy-Hannæs er der dermed fodboldskoler tre steder, nemlig foruden i Frøstrup også i Thisted og Nors.

Om starten med fodboldskole i Frøstrup fortæller Frøstrup-Hannæs IF’s formand Gert Petersen:

- Vi oplever ikke, at der er ret mange børn i vores område, der har deltaget i DBU’s fodboldskoler. Det synes vi er ærgerligt.

For det handler ikke kun om piger og drenge, der lærer en masse fodbold. Men noget stort man kan glæde sig til - som lige så meget er kammeratskab og oplevelser i et trygt miljø.

Man starter med at tilbyde 32 børn at være med:

- Det mener vi er et realistisk antal for os den første gang, siger han og tilføjer:

- Vi opfordrer forældrene til hurtigt at melde til, når tilmeldingen åbnes 1. december. Så vi kan se, hvor stor interesse der er for en sådan begivenhed i vores område.

Gert Petersen har opbakning fra trænere, hjælpere og DBU til at give børnene en oplevelse på de gode baner i Frøstrup:

- Vi gør det ikke for at konkurrere med de andre DBU-fodboldskoler. Vi synes bare, at det er et stort område hos os, der ikke er dækket ind. Og så øger det også opmærksomheden på at spille fodbold. Vi kæmper jo en brav kamp for at få børnene til boldbanerne, siger Gert Petersen.

Man tilmelder sig på www.fodboldskole.dbu.dk.

Her kan man også læse alt om skolerne, og hvad man får for tilmeldingsgebyret - udover en masse fodboldlærdom og nye kammerater.

På www.fodboldskole.dbu.dk. kan man se, at kun Nors BK og Thisted FC udbyder fodsboldskoler i 2021. De nærmeste er derudover Mors, Jetsmark og Lemvig.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...