I BYEN: Søren Hansen og Iben Bjørneboe stopper som forpagtere på Fjerritslev Kro efter denne sæson. Ejerne af kroen håber, at de kan afhænde hele kroen og andre vil tage over

Parret Søren Hansen og Iben Bjørneboe, der er lykkes med deres mission om at få den historiske Fjerritslev kro på Danmarkskortet gennem såvel stærk gastronomi som værtskab, ophører med deres forpagtning af kroen af helbredsmæssige årsager. Det oplyser Lars Andreasen på vegne af ejerkredsen bag Fjerritslev Kro.

- Således er igangværende sæson den sidste i Hanherred for parret, der har været glade for deres tid på stedet og deres samspil med de mange loyale gæster, lyder det.

Værtsparret stopper med forpagtningen ved udgangen af oktober måned.

Det er naturligvis sørgeligt, at parret nu stopper, men Lars Andreasen ser lyst på fremtiden for Fjerritslev Kro.

- Vi er da meget kede af det, men vi er også fortrøstningsfulde for fremtiden, siger Lars Andreasen på vegne af ejerkredsen bag Fjerritslev Kro.

Med ophøret af forpagtningen går ejerne af kroen nu med overvejelser om fremtiden for restauraten og resten af kroen. Lars Andreasen ser helst, at en gruppe lokale vil fortsætte driften, og ejerkredsen kan afsætte hele kroen til nye ildsjæle.

- Der er ingen hemmelighed, at vi ejere af kroen ønsker, at byens borgere vil gå sammen om at købe den på folkeaktier eller noget lignende. Vi har laver værelser til kollegie, som er udlejet ud og er et aktiv for byen. I ejerkredsen har vi gjort vores indsats i forhold til byen, og nu vil vi gerne, at andre tager over, siger Lars Andreasen.

Han mener, at de nu har gjort det, de kan for kroen, og de har bevist, at der er basis for at drive en fornuftig forretning som både restaurant og med de tilhørende værelser.

- Kroen ligger fantastisk i forhold til byens hjerte, og nu har vi haft den i omtrent fem år. Vi har lavet et selskab på den, der også kører rundt og giver overskud. Men nu håber jeg andre vil tage over og køber den. Men hvis der er ikke er nogen, der vil det, så er jeg heller ikke bekymret for, om vi kan finde andre forpagtere, slutter Lars Andreasen.

Ejerkredsen er meget taknemmelig for den indsats, som Søren Hansen og Iben Bjørneboe har lagt i Fjerritslev Kro de seneste år.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...