Idrætscenter Jammerbugt slog onsdag aften for første gang dørene op til ”I Fjerritslev spiser vi sammen” - og det blev en bragende succes.

Allerede kl.17.15 dukkede de første gæster op og det selvom maden først var klar klokken 18.

At arrangementet ville blive et brag af en succes, stod allerede klart dagen inden. Idrætscentret kunne melde alt udsolgt med 165 solgte pladser. Det betød desværre også, at der var 50 borgere, som man blev nødt til at sige nej til, fortæller Søren Konnerup, centerleder for Idrætscenter Jammerbugt.

Klokken 18 kunne han byde velkommen med et stort smil - for opbakningen var kommet som en storm, der havde forbløffet Søren Konnerup. Han gav samtidig udtryk for sin glæde over, at et nyt initiativ på den måde blev modtaget af byens borgere, der på alle måder bakkede op om arrangementet.

Kort efter velkomsten kunne de første tage for sig af flæskesteg med hele udtrækket, og under hele spisningen var der en fantastisk stemning, hvor folk talte sammen på kryds og tværs.

Der var masser af positive tilbagemeldinger på aftenens arrangement og mange af gæsterne tilmeldte sig straks efter middagen til næste aften med ”I Fjerritslev spiser vi sammen”, som ligger onsdag den 3. april, hvor den står på boller i karry med ris og salat.

- Som idrætscenter vil vi gerne opfattes som ”Byens HUS” - hvor idræt og samvær går hånd i hånd - og efter en sådan aften med så stor opbakning, ja så kan jeg kun konstatere, at vi er godt på vej, siger centerleder Søren KonnerupTirsdag 12. marts 2019 | Fjerritslev Ugeavis 8 | Side 9

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...