Kort: Formanden for Brovst Bridgeklub, Kurt Als, har efter 20 år besluttet at trække sig fra bestyrelsen og dermed også fra formandsposten, men ikke som aktiv inden for bridgen

Formanden for Brovst Bridgeklub Kurt Als har efter 20 år besluttet at trække sig fra bestyrelsen og dermed også fra formandsposten, men ikke som aktiv inden for bridgen.

Slet ikke, lyder meldingen.

Kurt fortsætter som spiller i klubben, og han møder op i Brovsthallen mandag 7.september kl. 18.45, hvor turneringen 2020/2021 starter.

10. september kl. 18.30 starter han undervisning på Brovst Bibliotek. Her kan alle, der er interesserede møde op og prøve spillet – helt gratis og uden forpligtelse.

Kurt Als garanterer, at selve spillet bliver det centrale. Teorien bygges på efterhånden som udfordringerne i spillet erkendes af deltagerne. Et nyt og spændende tiltag i samarbejde med Brovst Bibliotek for at udbrede kendskabet til- og interessen for Bridge, som er et makkerspil, der træner hukommelsen og kan spilles af alle uanset alder. Selve spillet er som whist med blind makker.

Efter beslutningen om at stoppe som formand i Brovst Bridgeklub er Kurt valgt som næstformand i Danmarks Bridgeforbund, og Kurt også er formand for Distriktet Nordjylland.

Bridge har givet mig så meget, at jeg gerne yder en indsats for at så mange som muligt får lejlighed til at nyde det fantastiske spil, fortæller Kurt Als.

Efter Kurts Als udtræden som formand ser bestyrelsen i Brovst Bridgeklub således ud:

Birgit Kaa formand

Juhl Simonsen næstformand

Fr. Rash Larsen

Henny Abrahamsen

Jens Erik Stausholm

Generalforsamlingen i Brovst Bridgeklub var planlagt til mandag, den 30.marts 2020, men pga. Corona virus og nedlukning af Danmark den 11.marts blev geneforsamlingen udsat til den 29.juni 2020, hvor der var 19 fremmødte.

Der spilles Bridge i Brovst fra primo september til ultimo marts, hver mandag aften.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...