Foreninger, klubber og baner i Jammerbugt Kommune åbner for udendørs aktiviteter igen - det vækker glæde

JAMMERBUGT: Til glæde for idrætsforeninger og fodboldklubber må de nu igen starte op med udendørsaktiviteter uden kropskontakt, når alle krav og anbefalinger overholdes. Foreninger, klubber, banerne og medlemmerne glæder sig til at komme i gang.

Det oplyser Jammerbugt Kommune i en pressemeddelelse.

- Som led i genåbningen af Danmark er det atter tilladt, at idræts- og foreningslivet kan dyrke aktiviteter udendørs. Derfor åbner Jammerbugt Kommune nu de kommunale boldbaner til glæde og gavn for foreningerne - og ikke mindst deres medlemmer, oplyser de.

Vej og Parkchef Jens Ørtoft oplyser i pressemeddelelsen:

- Vi har passet og plejet alle fodboldbaner, som vi plejer, mens der har været lukket ned. Det har vi dels for, at de skulle være klar til åbningen, og dels - og ikke mindst - for at vedligeholde dem, så de ikke taber værdi.

Faciliteterne er derfor klar til at tage imod fodboldstøvlerne, og flere er klar til at starte op med det samme, selvfølgelig med de forbehold, som myndighederne kræver. Og ingen starter op, førend de er klar til at overholde alle retningslinjer.

- Regler og anbefalinger betyder blandt andet, at klubhuse fortsat skal være lukkede. Derfor må omklædning ske hjemme, og det er kun trænere/ledere, der må hente materialer i klubhusene til aktiviteterne. Forsamlingsforbuddet på maksimalt ti personer skal fortsat også opretholdes.

Rammerne for træningen og aktiviteterne bliver altså anderledes, alligevel er der meget at se frem til.

- Idræts- og foreningslivet er en vigtig del af Jammerbugt Kommune, og en vigtig del i mange menneskers liv. Nu, hvor foråret er godt i gang, så er det skønt, at vi igen kan åbne for udendørsaktiviteterne, og jeg ved, at de ude omkring i klubberne og foreninger gør alt, så de kan åbne snart igen, oplyser formand for Kultur- Fritids- og Landdistriktsudvalget Helle Bak Andreasen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...