Der var stort fremmøde, da Fjerritslev Idrætsforening og Ørebro Boldklub holdt Forårsmesse i Idrætscenter Jammerbugt her i weekenden.

- Det er gået over al forventning, fortæller Knud Erik Andersen fra messeudvalget.

- Standene har været gode til at lave aktiviteter og underholdningen har siddet lige i skabet. Søndag var der gratis Fish’N’Chips. Det var noget af et tilløbsstykke, der var hurtigt afsat 400 portioner, fortæller Knud Erik Andersen.

Der var hele tiden rigtig mange besøgende inde hos biludstillerne. Især den flotte og hurtige formel 4 racer havde publikums bevågenhed.

Den 15-årige Malthe Jakobsen fra Sennels i Thy er indehaveren af denne vogn og han har allerede trods den unge alder virkelig gjort sig bemærket i denne vogn.

- Jeg er med til løb mange steder og her til april skal der køres i Asien, fortalte den unge racerkører.

- Det er mit mål at komme til at leve af min sport. Formel 1 er en drøm, men der er også mange andre klasser at konkurrerer i, fortalte han.

- Det vigtigste er at jeg kan komme til at leve af min sport, sagde Malthe Jakobsen.

Med sine kun 15 år skal der også være tid til skolegang, men for øjeblikket er der ”pit stop”, mens der skal køres løb i Asien. Der bliver forhåbentlig tid en EUX i Thisted og så er det videre med en industri teknik uddannelse.

Om to år vil der igen være messe i centeret. Men det kommer lidt an på hvor langt hallen er med deres byggeri.

- Med en ny hal skal der nytænkning til og det er vi også klar til, fortæller Knud Erik Andersen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...