SKOLE: Første hold er begyndt på grundforløb i EUC Nordvests lokaler i Fjerritslev

Mandag 10. august blev EUC Nordvests lokaler i Fjerritslev indtaget af afdelingens første grundforløb 1-hold. Hidtil har det primært været Kursuscentret.nu, der har benyttet faciliteterne til afvikling af kurser, men i disse dage er det de nye GF1-elever, der nyder godt af, at EUC Nordvest har etableret en afdeling i lokalområdet.

Det oplyser EUC Nordvest i en pressemeddelelse.

I alt 13 friske drenge er startet på Fjerritslevs første GF1-hold, og ifølge afdelingsleder for grundforløbene på EUC Nordvest, Marianne Svenningsen, tegner det hele ganske lovende.

- Det lader til at være en rigtig god gruppe, vi har fået sammensat. Det er nogle gæve gutter, der kommer med masser af god energi og gå-på-mod, så jeg er slet ikke i tvivl om, at vores grundforløb 1-debut i Fjerritslev nok skal komme til at forløbe lige efter bogen, oplyser fra Marianne Svenningsen.

Flere af underviserne i Fjerritslev-afdelingen er ligeledes bosiddende i kommunen. Således er kontaktlæreren, der også underviser i dansk, bosiddende i Brovst, samfundsfagslæreren er netop flyttet til Fjerritslev fra Aalborg, engelsklæreren bor i Nors, mens den lærer, der underviser i virksomhedsøkonomi, afsætning og IT, kommer fra Thisted.

- De første to uger er introuger, hvor grundforløb 1-eleverne skal introduceres til forskellige erhvervsuddannelser. For de elever, der har valgt grundforløb 1 på en teknisk erhvervsuddannelse, vil en del af undervisningen blive henlagt til de forskellige værksteder på hovedskolen i Thisted, hvorfor disse elever skal møde til undervisning dér to gange ugentligt. Men herudover er en stor del af undervisningen den samme, uanset om man har valgt business-linjen eller en teknisk erhvervsuddannelse, og således vil der være fælles undervisning for hele det lokale grundforløb 1-hold i Fjerritslev ugens øvrige dage, skriver skolen.

Efter grundforløbet har eleverne uanset linje mulighed for at fortsætte i Thisted eller på en anden erhvervsskole. Eleverne i Fjerritslev integreres med afdelingen i Thisted, blandt andet ved besøg på afdelingen der og med fælles virksomhedsbesøg og introdag.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...