NYSKABELSE: Fjerritslev Idrætsforening valgte i år at arrangere fodboldskole i eget regi og inviterede nordjyske fodboldstjerner på besøg

FJERRITSLEV: Årets fodboldskole på Fjerritslev Stadion samlede i år 78 børn, som fik både træning og mange sjove oplevelser med sig hjem. Fem erfarne trænere og otte assistenter fungerede som ledere ugen igennem.

- Vi har oplevet en stigning på i alt 28 børn siden sidste år, og det er vi rigtig glade for, lyder det fra Jakob Knudsen, som var koordinator for fodboldskolen.

Som noget nyt i år valgte Fjerritslev Idrætsforening at arrangere det hele selv i modsætning til tidligere, hvor fodboldskolen blev afviklet i regi af DBU.

- Det har selvfølgelig krævet lidt ekstra arbejde fra ledelsen, men vi synes, det er blevet supergodt, konstaterer Jakob Knudsen.

Et af dagens højdepunkter var fællesspisningen i vandrerhjemmet ved Idrætscenter Jammerbugt, idet der som yderligere et nyt indslag i fodboldskolen blev serveret varm mad klokken 11.30.

Også på det sportslige plan var der flere indslag, som vakte stor glæde hos børnene. Mandag var der således besøg af Jacob Rinne og Kristoffer Pallesen fra AaB.

−- Samtidig havde vi besøg af spillere fra FC Thy, Matilde Kjeldgaard, som oprindeligt kommer fra Thorup-Klim, og Camilla Nielsen fra Koldby-Hørdum. De spiller begge i den bedste liga i kvindeserien, og pigeholdene var ovenud glade for at få lov at møde dem og blive trænet af dem, fortæller Jakob Knudsen.

Tirsdag bød på en tur i svømmehallen, og torsdag fik otte heldige elever mulighed for at blive coachet af en talenttræner.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...