Golfmatch var yderst velbesøgt

FJERRITSLEV: Da Hotel Højgaarden havde match i Jammerbugt Golfklub, var der fine præmier på højkant, og det havde fået mange til at stille op, for at se om spillet kunne kaste en præmie af sig.

Ud over klubbens egne medlemmer var der også deltagere fra ni andre golfklubber, så matchen blev også en god markedsføring for banen i Starkær.

De 74 deltagere blev budt på morgenmad, frokost og baneservice for deltagergebyret, så selv om de fleste jo ikke kan vinde en præmie, fik alle deltagere absolut god gevinst på dagen. Inden der blev startet på alle hullerne, havde formand Klavs Krogh informeret om dagen sammen med Conny Olsen fra Hotel Højgaarden.

Mange havde spændt fulgt vejrudsigten dagene op til, men heldigvis kan metrologerne skifte mening, og de fleste nåede faktisk banen rundt i tørvejr eller stille regn, inden vejret slog om.

Da alle scorekort var blevet afleveret og deltagerne havde nydt en god frokost kunne præmierne blive fordelt til dagens vindere i A og B-rækken.

3. pladserne gik til Claus H. Christensen (A-rækken) og Charlotte Ostertag (B-rækken), hvorfor de modtog et gavekort på en middag for to på Hotel Højgaarden.

2. pladserne gik til Jan Bredgaard (A-rækken) og Mette Mortensen (B-rækken), hvorfor de modtog et gavekort på en middag for fire på Hotel Højgaarden.

1. pladserne gik til Kenny Lundtoft (A-rækken) og Alex Pedersen (B-rækken), hvorfor de modtog et gavekort på et weekendophold på Hotel Højgaarden med greenfee billetter til en af fem nærliggende golfbaner.

Nærmest hul kom Karen Marie Søby for damer på hul 9, og for herrerne var det Jan Bredgaard på hul 3. Begge modtog en flot vingave.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...