Den unge kvinde Nora er død og opdager, at hun er havnet i Limbo - tilstanden mellem himmel og helvede – hvilket hun er helt uforstående overfor.

Nora møder imidlertid andre mennesker i samme situation, og via en række flashbacks får hun kendskab til de dødssynder, de har begået i jordelivet. Spørgsmålet er nu, om Nora er i stand til at erkende sine egne dødssynder?

Sådan lød plottet til »Fortrydelsen« – årets musical på Fjerritslev Gymnasium, som spillede for stort set fuld sal onsdag, torsdag og fredag.

Bag forestillingen stod ca. 75 af gymnasiets elever, som siden starten af skoleåret har haft et fornøjeligt fællesskab ved at bruge en ugentlig eftermiddag og en række weekender på at øve skuespil, dans, sang og musik samt udarbejdelse af scenografi.

Den indledende proces startede faktisk allerede før sommerferien, hvor en halv snes elever begyndte arbejdet med skabe musicalens historie, skrive manuskript og udvælge sange til forestillingens musikside, der bød på numre som Det Bedste Til Mig Og Mine Venner, Sleeping My Day Away og Time Can Heal A Man.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...