Glæde: Den nye aftale træder i kraft 1. juni og løber frem til december 2020 med mulighed for forlængelse

Fjerritslev: Innovation, kvalitet og god kunderådgivning står ikke i modsætning til effektivitet. Det beviste Fjerritslev Tryk ved at blive udvalgt som leverandør på Statens Indkøbsaftale for trykkeri-, kopi- og printydelser.

Vinderne af Moderniseringsstyrelsens trykkeriudbud er netop blevet offentliggjort og Fjerritslev Tryk blev en af de blot tre udvalgte udbudsgivere. Kontrakten blev underskrevet onsdag og dermed er aftalen i hus, hvilket vækker stor jubel i det lokale trykkeri, da det er et helt nyt marked, der åbner sig for trykkeriet.

Fjerritslev Tryk havde deltaget i udbuddet i samarbejde med 13 andre mindre trykkerier under paraplynavnet PRINFO - og det gav pote at stå sammen som små virksomheder. Tildelingskriteriet var laveste pris og her slog de små virksomheder flot igennem med deres bud på en aftale.

- Vi er stolte over, at Fjerritslev Tryk er blevet udvalgt som leverandør på Statens trykkeriaftale. Resultatet af Moderniseringsstyrelsens udbud viser, at vores fokus på innovation, kvalitet og god, lokal kunderådgivning heldigvis ikke står i modsætning til effektivitet og konkurrenceevne, fortæller Martin Eigenbroth, administrerende direktør for Fjerritslev Tryk.

- Vi er glade for som nordjysk virksomhed at få lov at bidrage til, at det offentlige Danmark opnår øget kvalitet og kreativitet i løsningerne. Via Prinfo får vi som lille virksomhed lov at være en del af Danmarks største udbud inden for vores branche, tilføjer Martin Eigenbroth, der ikke er i tvivl om, at den nye aftale vil få stor betydning for Fjerritslev Tryk fremadrettet.

Den ny aftale træder i kraft 1. juni 2019 og løber indtil 31. december 2020 med mulighed for op til to års yderligere forlængelse. Antallet af leverandører er med den ny aftale reduceret fra fem til tre. Aftalen har en anslået værdi af 200 millioner kroner og er forpligtende for staten og de statslige institutioner, hvilket betyder, at institutionerne skal benytte et af de trykkerier, der er udvalgt af moderniseringsstyrelsen. Andre dele af det offentlige kan imidlertid også benytte de meget attraktive indkøbsvilkår i aftalen, hvilket mange regioner, kommuner og andre offentlige institutioner vælger at gøre.

Fjerritslev Tryk er en del af PRINFO, der er en landsdækkende sammenslutning af grafiske virksomheder med en samlet omsætning på mere end 500 millioner kroner og 300 medarbejdere.

De 14 PRINFO partnere er til stede over hele Danmark og har gennem årene udviklet et tæt samarbejde med alle dele af den offentlige sektor lige fra stat, regioner og kommuner til uddannelses- og kulturinstitutioner og offentlige selskaber. Et samarbejde der nu kan fortsætte i de kommende år, og med Fjerritslev Tryk som eneste nordjyske PRINFO-partner.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...