Fest: Arrangementet foregik i spisesalen på Fjerritslev Vandrehjem

Mandag 27. januar afholdt Fjerritslev SFO Nytårstaffel for SFO børnene.

Arrangementet foregik i spisesalen på Fjerritslev Vandrehjem, som i denne anledning var pyntet pænt op og der var en stor og flot buffet, med grøntsager, frikadeller, kylling, salat og andet lækkert, fortæller skoleleder Pernille Hovalt.

Hun fortæller videre, at i ugerne op til arrangementet har der i SFO’en været fokus på fællesskab og hyggeligt samvær, der har ligeledes været fokus på bordmanerer, og på hvordan man undgår madspild. Under middagen spiste børnene godt og de nød hinandens selskab, og der var en rigtig god stemning.

Efter middagen stod 9. årgang fra Fjerritslev Skole klar i Idrætscenter Jammerbugt med forskellige aktiviteter.

- De havde lavet nogle gode og alderssvarende poster, som børnene skulle prøve på skift. Der var blandt andet stafet med Kryds og Bolle, fodbold, dødbold og springgymnastik. Nogle af eleverne havde også selv tilrettelagt nogle helt nye og spændende aktiviteter, som SFO børnene aldrig havde prøvet før, og det var et stort hit, fortæller skolelederen og fortsætter:

- Det var en fornøjelse at se, de store elever tage hånd om SFO-børnene. De var gode til at guide og hjælpe, og hallen var fyldt med smil og latter.

Noah fra 3. årgang fortæller:

- Det var rigtig sjovt og hyggeligt og maden smagte godt. Jeg syntes at alle aktiviteterne var sjove, men jeg kunne bedste lide fodbold.

Pernille Hovalt fortæller:

- Nytårstaflet er en god tradition i Fjerritslev SFO og det nye år byder på sjove og spændende aktiviteter. I marts afholder vi blandt andet MGP for SFO børnene, og forberedelserne er så småt begyndt. 2. og 3. årgang får også mulighed for at få dyppet tæerne med en tur i svømmehallen.

- Og med forårets varme, kommer der også spændende udendørs aktiviteter, som vi ser frem til, slutter hun.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...