Fjerritslev Kino gør klar til genåbning 8. juni

FJERRITSLEV: Hos Fjerritslev Kinos venner, glæder man sig til snart at kunne lukke dørene op til den mørke biografsal igen.

- Det er helt fantastisk dejligt, at vi må åbne igen. Vi havde ikke fra starten forestillet os, at det ville tage så lang tid, men vi er meget taknemmelige over, at vi må åbne nu, siger Bente Jensen, formand for Fjerritslev Kinos venner.

Åbningen kommer til at ske fra 8. juni, da man har afventet retningslinjerne og gerne vil være sikker på, at det sker helt efter bogen.

- Vi åbner først 8. juni, så vi bliver helt færdige til at tage imod folk. Der er så vanvittigt mange retningslinjer, vi skal indordne os efter, og det er jo også helt rimeligt, siger Bente Jensen.

I salen er der plads til 94 mennesker normalt, men det bliver selvfølgelig ikke muligt at fylde salen med de afstandskrav, der skal leves op til.

- Selve salen er der regler for, hvor mange sæder, der må optages af gæster. Den største udfordring for os bliver at lavet foyeren, så der ikke bliver voldsom kødannelse, men det kan vi sagtens finde ud af, siger Bente Jensen.

Hvad der kommer på plakaten på åbningsdagen, kan Bente Jensen ikke afsløre endnu. Det afhænger af, hvad der bliver mulighed for at vise fra distributørerne, og hvad Biografklub Danmark sætter på programmet.

En ting er dog sikkert, der kommer til at gå noget tid, før der kommer opera, balletvisninger og andre arrangementer i salen.

- Vi har godt publikum til opera, ballet og andre arrangementer i biografen, men det lader vi være med foreløbigt. Vi skal regner med at have 35-40 mennesker ad gangen i biografsalen, så dur det ikke med den type arrangementer. I starten vil det kun være biograffilm, vi viser, siger Bente Jensen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...