Sæsonen er gået i gang, men holdene forældre/barn og spillopper har ikke kunnet starte

FJERRITSLEV: Fjerritslev Gymnastikforening mangler instruktører til børnehold, siger formand Diana Søgaard. Selv om sæsonen er gået i gang, er der i år store problemer med at finde instruktører til forældre/barn og spillopperne, som plejer at være to populære børnehold:

- I år har vi ikke åbnet for tilmelding på nogen af holdene endnu, da vi ikke har kunnet finde instruktører, og så længe de ikke er fundet, kan vi ikke starte holdene, siger Diana Søgaard og fortsætter:

- Vi håber vi finde nogle instruktører, så vi kan starte holdene lidt senere end forventet. Vi er rigtig kede af, hvis vi skulle miste de to hold. Så vi håber selvfølgelig, at der kunne være nogle, der meldte sig. Vi er også åbne over for, at man kan være flere om holdet - måske nogle forældre, der vil deles om holdene, siger Diana Søgaard, som man er velkommen til at kontakte.

En af de store udfordringer de seneste par år har været, fortæller hun, at skaffe tilstrækkelig med frivillige til at løse instruktøropgaver eller at være behjælpelig med de mange praktiske ting omkring holdene:

- Det er først og fremmest et hjertesuk fra os i bestyrelsen, da vi jo selvfølgelig rigtig gerne vil kunne tilbyde helt almindelig børnegymnastik i Fjerritslev, og vi vil være rigtig kede af, hvis det ikke bliver til noget i år, lyder det fra formanden.

Fjerritslev Gymnastikforening er stiftet 8. september 1947. Foreningen tilbyder foruden for tiden to springhold for børn, pilates, herrehold samt styrke og kondition. Sæsonstarten var i uge 37 med opvisning i marts som afslutning på sæsonen.

Udover af formanden består bestyrelsen af Rene Aagaard Hellegaard, næstformand, Susanne Brix Faarbæk, sekretær, Nanna Louise Vinther Nielsen, kasserer, og Maria Sørensen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...