Fjerritslev Fitchallenge har haft afslutningsfest for deres januar-februar hold og det blev en fest, hvor stemningen var i top - mange havde fået rigtig flotte vægttabsresultater og kunne være rigtig tilfredse med den flotte indsats, de havde leveret.

Forud for afslutningsfesten lå der nemlig 16 udendørs træningslektioner, som foregik på Dyrskuepladsen i Fjerritslev - og selvom træningen er foregået i nogle af årets koldeste måneder, var der energi til at give den fuld smæk på træningen. Undervejs i forløbet, der varede otte uger, kunne deltagerne følge deres resultater med tre kropscanninger undervejs, som gav et indtryk af, hvordan kroppens fedtprocent, fysiske alder og muskelmasse udviklede sig undervejs.

Inden forløbet blev der lagt en plan for, hvad hver enkelt deltager ønskede at opnå, og lagt en kostplan, som skulle sætte ekstra gang i fedtforbrændingen og muskelopbygning.

Fitchallenge er for både mænd og kvinder og alle kan deltage uanset træningsniveau, alder mm. Træningerne er funktionel træning oftest baseret på egen kropsvægt.

Til sidst i forløbet blev deltagerne anerkendt for deres store indsats, ligesom der blev tildelt særlige præmier til dem, der har tabt mest fedt og øget muskelmassen mest.

Førsteplads i kategorien Overall gik til Lone Hansen, mens andenpladsen gik til Christina Albrektsen.

Førstepladsen i kategorien procentvis tab af fedt gik til Tanja Wendel, mens andenpladsen gik til Linette Nielsen.

Vil man gerne være med, er der mulighed for at være med, når Fjerritslev Fitchallenge har et nyt hold med opstart i marts måned.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...