Nu skal Erling Grønkjærs fiskebil også til modtagere i Fjerritslev og Løgstør-området

HANSTHOLM: I fredags kørte det første læs ”Fisk på hjul” afsted fra Erling Grønkjærs Fiskeeksport AS i Hanstholm.

En ny idé med frossen fisk leveret ved døren fik en forrygende start.

Næsten 100 familier i Thy bestilte en kasse med fisk, som blev stillet ved døren.

Fredag morgen kører ikke én, men hele tre biler ud.

For ordrerne strømmer ind til kontoret i Hanstholm, i et tempo så virksomheden knapt kan være med.

Torsdag formiddag var der allerede bestilt omkring 150 pakker fisk.

Nu skal fiskebilen også til modtagere i Fjerritslev og Løgstør-området. Det bliver dog med levering om onsdagen.

- Det er en helt vild succes vi oplever. Vi har sidst på denne, og ugen før, ligget vandret for at få fisken pakket og kørt ud til kunden, som vi har lovet. Vi må sige at den succes og respons vi har oplevet, har virkeligt overrasket os, fortæller Poul Østergaard medejer af Erling Grønkjærs Fiskeeksport AS.

- Vi fortsætter jo fortsat med at levere fisk som vi plejer ud til arbejdspladser i Jylland. Her betales også med MobilePay. Og for lige at illustrere succesen, så steg vores omsætning på MobilePay med 390 procent på én uge, efter vi startede på Fredags Fisk, siger han.

Erling Grønkjærs Fiskeeksport AS skærer selv alt fisken, og de mange pakker fredagsfisk har betydet, at husets otte håndskærere har kunnet beholde arbejdet, trods at salget til eksport er dykket kraftigt.

”Fisk på hjul” er nu en del af forretningen som Erling Grønkjærs Fiskeeksport AS vil satse på og udbygge.

- Vi har indset, at potentialet er meget stort. Vi mærker tydeligt, at denne situation ikke kun handler om Corona og om at folk er hjemme. Jeg er sikker på, at folk pludselig har fået øjnene op for muligheden for at købe frisk frisk fra Hanstholm på en måde, der er nem hele vejen, siger Poul Østergaard, og fortsætter:

- Vi speeder nu så vi kan opnormere kapaciteten, få hjemmeside gjort færdig og få løst de logistiske udfordringer som succesen giver.

- Måske vil vi fortsætte med selv at køre ud og måske skaffe et par biler mere. Eller vil vi lave aftaler med et firma der bringer ud. Men indtil videre gør vi det selv og det er ganske gratis. Men trods det giver lange arbejdsdage - så er det da sjovt at kunne få lov at levere noget lækkert fisk ud til kunderne, lyder der fra Poul Østergaard, der også selv er bag rattet når der skal leveres fisk.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...