INVESTERING: Den kendte entertainer videregiver en håndfuld gode råd til dem, der gerne vil have mere ud af opsparingen

FJERRITSLEV: I samarbejde med Sparinvest inviterer Jutlander Bank i november og december på en række investeringsaftener fordelt ud over bankens markedsområde. Hver gang er det entertaineren Finn Nørbygaard, der giver gode råd om at få mere ud af ens opsparing, og mandag 2. december kommer turen til Fjerritslev.

Mange ser måske ikke sig selv som en, der normalt investerer i aktier og obligationer, men der findes faktisk nogle muligheder, så man måske alligevel kan få lidt rente af ens opsparing, påpeger afdelingsdirektør Henrik Jensen. I dag er det normalt, at renten på en opsparingskonto er 0 procent, hvilket reelt betyder, at opsparingen står og bliver mindre værd, når der tages højde for inflationen, tilføjer han.

Efter et oplæg ved en medarbejder fra Sparinvest overlades ordet til aftenens særlige gæst, der har en helt personlig vinkel på emnet, idet han, som det længe har været kendt i offentligheden, glemte at sprede risikoen ved sine investeringer i selskabet IT Factory.

Finn Nørbygaard fortæller ærligt og ligefremt om sit liv og sine drømme. Herunder om berømmelsens for- og bagsider, om succeserne og fiaskoerne, om mental træthed og om den betydelige formue, som fulgte i kølvandet på at være en af landets mest kendte entertainere. Og hvor hurtigt han satte den over styr.

Nørbygaard kobler foredraget sammen med »Finns fem fornuftige råd – når du investerer«: 1. Husk risikospredning af dine midler. 2 Få en lagsigtet investeringsplan. 3. Brug en investeringsrådgiver 4. Vælg de rigtige investeringer 5. Pengene skal ud af madrassen og ud at arbejde.

Der er tilmeldingsfrist til arrangementet 21. november.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...