Drengene var opsat på at levere en god gang håndbold, og det gjorde de, siger cheftræner Anders F. Heshe

Fjerritslev IF’s jyllandsserieherrer i håndbold sæsondebuterede torsdag aften 22. oktober på udebane mod IK 1919.

Oprykkerne fra Aalborg var dog allerede tyvstartet, og havde i første kamp tabt med blot et enkelt mål til Aabybro, som må betegnes som værende en af puljefavoritterne sammen med Svenstrup-Godthåb, fortæller FIF’s cheftræner Anders F. Heshe og fortsætter:

- Så drengene var opsat på at levere en god gang håndbold, og det gjorde de. ”De blå” fik en lidt sløj indledning på kampen, hvor forsvaret ikke var helt på plads, og derfor kom vi hurtigt bagud 1-4. Forsvaret blev justeret fra en 6-0-formation til en 5-1-formation, og det hjalp. Vi fik kontakt igen ved 7-7, og derfra så vi os ikke tilbage. Efter en pauseføring på 17-15 fortsatte de gode takter. 17-15 blev forhandlet til 25-15 på små 12 minutter, og så var kampen reelt lukket.

Cheftræneren forklarer, at forsvaret var langt mere aggressivt i anden halvleg, ligesom Lasse Holmgreen Pedersen i målet var på dupperne. Det førte til mange kontramål, hvilket tog modet fra de ellers så opsatte spillere fra IK 1919:

- Defensivt var det kollektivt godkendt i hele anden halvleg, og i angrebet boltrede Christian Krogh-Hansen og Magnus Kronborg sig, som fisk i vandet, og scorede i perioder næsten efter behag. Men alle bød sig til offensivt, hvilket også afspejler sig i målscorerne. Kampens spiller var Christian Krogh-Hansen, som udover mange mål også dækkede fint op kampen igennem, siger Anders F. Heshe.

Kampen i tal: IK 1919-Fjerritslev Håndbold 26-32 (15-17). Score: Christian Krogh-Hansen 10 mål, Magnus Kronborg 8 mål, Christian Hjortshøj 4 mål, Jonas Røge 3 mål, Mads Iversen 3, Henrik Rosenskjold 2 mål, Ebbe Høgh Mortensen 1 mål og Mathias Slot Larsen 1 mål. Redningsprocenter: Lasse Holmgreen Pedersen 48 og Johnny Hakonsen 38.

Opdateret 28. oktober 2020 kl. 15.30 med rettelse af målscorere.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...