FIF har besluttet at gennemføre sommerskole i uge 27 - sidste år deltog over 80 børn og unge

FJERRITSLEV: FIF Fodbold i Fjerritslev har besluttet at gennemføre årets fodboldsommerskole, som skal finde sted i uge 27. Det fortæller fodboldformand Søren Jensen.

- Vi var lidt i tvivl om, om vi kunne afholde det, men vi har bestemt os for at gøre det, fordi vi godt kan overholde alle regler omkring covid19. Vi samler dem i grupper af ti, det har vi plads til, og derfor fuldfører vi vores fodboldskole, fortæller Søren Jensen.

Klubben er klar til at tilpasse sig, hvis situationen ændrer sig - det kunne fx være, at man gerne må være lidt flere samlede på det tidspunkt.

- Vi tilpasser os efter, hvordan det er, og det skal nok være sikkert at komme på fodboldskole, forsikrer Søren Jensen.

Fodboldskolen byder på en masse teknisk træning, spil og øvelser, og så er det sociale samvær også en del af oplevelsen.

Der er også plads til nye, der gerne vil prøve fodbold. Og folk fra alle steder.

- Vi har nogle, der kommer helt fra Tyskland og gerne vil være med, og der er også nogle fra København, fortæller Søren Jensen.

Deltagerne i sommerskolen er børn fra seks år og op. Det er en heldags sommerskole med frokostordning og fodbold i forskellige former fra klokken 9 til 15.

FIF har deres egen fodboldskole for andet år i træk med egen skoleleder, trænere og assistenter.

Sidste år deltog over 80 børn.

FIF er netop gået i gang med den daglige træning igen, tilpasset alle restriktioner.

- Vi håber, at turneringen kan komme i gang igen efter sommerferien, nu den er aflyst. Vi håber, det falder til ro, og der kommer en mere normalt hverdag for alle.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...