Lørdag var der standerhejsning i FIF Fodbold, og her mødte alle fra U15 til senior op ved klubhuset på Brøndumvej. Vejret var til, at man kunne indtage rigtigt græs og se bort fra den våde kunstgræsbane.

Med flaget hejst kan fodboldformand Søren Jensen se frem mod endnu en sæson i klubben.

- Vi forventer, at vores seniorer bliver i rækken i serie 3 og blander sig lidt i topstriden. Vores andethold i serie 5 skal gerne stabilisere sig der. Vi får en del U19-spillere op, så de skal være med til at forstærke holdene, lyder det fra ham.

Førsteholdet i serie 3 kan se frem til opgør mod Aabybro, Biersted, Birkelse, Trekroner, Skovsgaard, Vodskov og Sulsted. Dermed er der mange lokale hold i puljen - og en del på vej ind fra Aalborg.

- Der er ikke så lange køreture. Det er også fint for vores folk i Aalborg, der kommer herop og spiller kampe og måske træner en gang om ugen, siger Søren Jensen.

I den nye sæson pønser fodboldafdelingen på at genoptage en gammel tradition. Man vil nemlig afprøve interessen for at besøge FIF’s svenske venskabsklub Hjo, som man har gjort flere gange for flere år tilbage.

- Dem har vi besøgt, og de har besøgt os i mange år. Det har vi haft på standby, men vi vil kigge på det igen, fortæller Søren Jensen.

Derudover håber han på at få flere hænder ind i selve klubbens struktur.

- Vi er ved at kigge på en ny struktur, så vi får flere folk ind på posterne. Vi vil gerne have flere til at trække læsset. Vi ser på, hvordan vi kan dele funktionerne bedre op, så vi kan få flere folk i gang, lyder det.

Dermed skal der være mere specifikke funktioner i klubben, som flere folk skal fordele mellem sig.

Han håber dermed også, at ungdomsspillernes forældre vil engagere sig mere i klubben.

- Forældrene skal tage mere ansvar. Det skal ikke bare være en parkeringsplads, hvor de sætter børnene af, siger han.

Derudover bliver et fokus i den nye sæson at bygge en stærkere pigeafdeling. Derfor vil man den 8. marts invitere skoleelever fra 8 til 15 år ind hos klubben for at give dem en smag på fodbold.

Det skal blandt andet være med til at skabe damehold i klubben. I øjeblikket er der nemlig ingen damer på seniorsiden.

- Vi vil gerne have damehold igen på lang sigt. Vi har en god U15-årgang, hvor de er 18-19 stykker. Kan vi holde sammen på dem, så tror jeg på, at der er et godt damehold på vej, siger Søren Jensen.

Oven på standerhejsningen kan FIF Fodbold se frem mod den 27. februar, hvor der er generalforsamling.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...