SPORT: Seniorafdelingen i Fjerritslev Idrætsforenings fodboldafdeling er i vækst

En god men anderledes forårssæson er netop afsluttet, en sæson der har budt på en masse nye ting i klubben.

Det oplyser Stephan Andersen, seniorformand FIF Fodbold, i en pressemeddelelse.

- Mike Hermansen er tiltrådt som ny træner for herrer senior, men er godt kendt blandt spillere og trænere, da han tidligere har spillet ungdoms- og seniorfodbold i klubben. Der er ligeledes sket ændringer i seniorudvalget i fodboldklubben, hvor der er kommer flere hænder i spil til at lave et stort stykke arbejde for at optimere vilkårene for spillerne, hvor der blandt andet er træningstøj og efterfølgende vaskeordning, skriver han.

Frem mod den nye sæson vil der være tre herresenior hold, serie 4, 5 og 6. Der bliver et nyt serie 6 hold, hvor der vil være mulighed for at man kan spille en kamp, hvornår man nu kan.

- Samtidig har der været stort fokus på at få et damehold tilbage i klubben, efter nogle år uden. Niki Larsen har sammen med klubben lavet et godt fundament til damerne, som træner hver onsdag kl. 19, og der har været stor tilslutning til træning, og der er fra efteråret tilmeldt to syvmands hold.

Herre senior træner to gange ugentligt, hvor træningen ligger mandag kl. 18 og onsdag kl. 19.

- Efter nogle år med meget svingende tilslutning til træning, var der, før Corona-pandemien gjorde sit indtog, mellem 25- og 30 personer til træning. Dette har selvfølgelig været til stor tilfredshed for trænerteamet, som fra dag et har oplevet et stort engagement og en dedikation fra spillernes side. Klubben har oplevet en stor tilslutning af spillere det sidste halve år, hvor der er kommet nye profiler til førsteholdet, ligesom der er kommet et stort antal talentfulde spillere op fra egne ungdomshold. Dette har bidraget til en sund træningskultur, hvor der er kamp om pladserne, ligesom intensiteten til træning er blevet skruet op. Der blev spillet tre-fire træningskampe, inden coronaen meldte sig, og her spillede vi blandt andet 2-2 mod Ulbjerg, som er nedrykkere fra serie 2, ligesom det blev til et par sejre over andre serie 4 hold, oplyser Stephan Andersen.

Da der igen blev åbnet for fodboldtræning, var det med restriktioner.

- Her trænede vi i tre grupper af 10 personer. Det kom tydeligt til udtryk hos spillerne, at spillet og hele det sociale aspekt havde været savnet efter et måneds tid uden fodbold. Derfor har der siden genåbningen været stor tilslutning til træning, hvor der i gennemsnit har været omkring 25 mand. En sult efter at spille om point er efterhånden ved at melde sig blandt spillerne. Det er kommet til udtryk i træningskampene op til den kommende sæson, hvor holdet har leveret nogle flotte præstationer og resultater. Derudover oplever vi en rigtig god stemning på tværs af de forskellige seniorhold, hvor der bliver lavet mange sociale tiltag, for at skabe et godt fællesskab.

Turneringen starter for herrer serie 4 lørdag 8. august kl. 13, hvor Løgstør IF kommer på besøg. Der er lagt op til et spændende opgør da træner Mike Hermansen og spiller Christian Hjortshøj er kommet til netop fra Løgstør. Der vil være tændt op i grillen og mulighed for at købe en stadionplatte.

Serie 5 starter ude mod Arentsminde fredag 14. august, og serie 6 indleder i et rigtigt lokal opgør ude mod Trekroner lørdag 15. august. Begge damehold starter ude 10. august mod henholdsvis Ørebro og Aabybro.

- Vi ser rigtig meget frem til den kommende sæson, og håber at se mange tilskuere på Futte Park til efterårets kampe, opfordrer Stephan Andersen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...