SPORT: U13 plus U14 piger og drenge fra FIF fodbold deltager i denne uge i Costa Brava Cup i Spanien

U13 plus U14 piger og drenge fra FIF fodbold deltager i denne uge i Costa Brava Cup i Spanien.

Der er 43 spillere, 7 trænere/ledere og 12 forældre og søskende med på turen.

Det er en tradition, at FIF Fodbold deltager i denne turnering, som altid er i skolernes efterårsferie.

- Sådan en turnering koster en del penge, at deltage i. Derfor har spillere og forældre været ude at tjene penge, så egenbetalingen kan holdes nede, og så der er lidt ekstra penge til oplevelser under turen. De har bl.a hjulpet til med oprydning til Aalborg Karneval, stået post ved Explore Slettestrand, dækket bord til Fjerritslev Gymnasiums jubilæumsfest og ryddet op til forårsmessen, fortæller Kate Mathiasen.

Hun fortæller videre, at FIF Støtteforening har også støttet alle spillerne med et beløb, til at betale noget af rejsen med.

- Èn af de største oplevelse på turen er uden tvivl besøget på Barcelonas stadion “Camp Nou”. Nogle har aldrig været inde på så stort et stadion, så det er noget af et “sus”, der går igennem dem, når de træder ind på dette store anlæg, siger Kate Mathiasen.

De skal se omklædningsrum, presserum, speakerboksene og besøge museet, som gemmer på mange af de store pokaler som “Barca” har vundet gennem tiderne.

- Vi får også mulighed for at shoppe i den store souvenirbutik, hvor der kan købes alt muligt med Barcelonas mærke på, fortæller hun.

Turen startede i lørdags den 12. okt kl 06.00, hvor Vagns busser var klar til at kører alle de forventningsfulde spillere, trænere, ledere, forældre og søskende til Costa Brava.

- Programmet for ugen er selvfølgelig fyldt med fodbold, men der er også tid til hygge ved poolen og nyde det at være på tur sammen med en masse unge mennesker og være væk hjemmefra. Torsdag spilles der finaler i turneringen, og her håber vi selvfølgelig at vi kan være med, slutter Kate Mathiasen.

På fredag 19. okt går det atter hjemad mod Fjerritslev, hvor turens deltagere ankommer lørdag om eftermiddagen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...