Penge: Feriepartner vil belønne de gode lokale initiativer der finder sted i områderne omkring Fjerritslev og Jammerbugten

Jammerbugt: Feriepartner er igen klar med en pose penge, og denne gang vil de igen belønne de gode lokale initiativer der finder sted i områderne omkring Fjerritslev og Jammerbugten.

Esben Filholm fra Feriepartner Jammerbugt fortæller i en pressemeddelelse, at formålet med Oplevelsespuljen er at støtte lokale ildsjæle, foreninger og lokalsamfund, som ønsker at udvikle oplevelser, der bl.a. henvender sig til områdets gæster.

- Det betyder naturligvis ikke, at oplevelsen eller begivenheden udelukkende skal være for turister, men at disse også skal være en del af målgruppen for den påtænkte oplevelse. På den måde får vi god sammenhæng mellem vores ambition om dels at være en aktiv og synlig del af lokalmiljøet, samtidig med at vi gør noget, der tilgodeser vores gæster og sommerhusejere, siger Esben Filholm.

I 2019 støttede Feriepartner Jammerbugt markedsføringen af ”Kunst ved Kysten” i Slettestrand, Levendegørelsen af Herregården Bratskov samt et bidrag til nyt professionelt udstyr til Støtteforeningen Hannæs og fuglelivet på Vejlerne.

Fristen for at indsende forslag er 15. april.

Ansøgningsskema kan indhentes på hjemmesiden https://www.feriepartner.dk/oplevelsespulje/

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...