40 års jubilæum fejret i lejren ved Ry

THORUP/KLIM: Den sidste weekend i september var 210 FDFere i alderen 10-15 år fra Klim-Thorup-Vust samt Midtjylland, Himmerland, Djursland, Thy, Mors og Salling på lejr på Sletten ved Ry,.

40 års jubilæums lejren startede med en fælles festlig aften gudstjeneste med flot lys op på områdets træer.

Hjemmefra havde deltagerne valgt sig ind på en gruppe, de godt kunne tænke sig at være en del af, og der var mange valgmuligheder. Der var blandt andet mulighed for at vælge sig ind på trangia for alle, fotogruppe, sund slik, sæbekassebiler, kano og kajak, smedjen og mange andre spændende grupper.

Mens børnene var ude i deres gruppe aktiviteter, var der tid til at deres ledere kunne gå rundt og se, hvad deres medlemmer lavede og ellers mødes med bekendte og samle op på gode minder, da deres eneste opgave denne weekend var at sørge for maden og overnatningen på lejrpladsen.

Lørdag aften var der underholdning med popcorn til alle og et natløb.

Lejren sluttede med en stor fælles jubilæumsaktivitet,med en masser poster og sjov og spas, hvor der i fire farver blev kæmpet om sejren.

De 15-18 årige var også på Sletten,for at få ledererfaring og dygtiggøre sig indenfor forskellige FDF kompetencer.

Lørdag fra kl.10-16 var de yngste i landsdelen inviteret til aktivitetsdag med temaet Sille og Sigurd udforsker aktiviteter i stenalderen, middelalderen, dinosaur-tiden, nutiden og fremtiden.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...