Yoga og mindfulness er gode redskaber til at genfinde roen, når vores hverdage i eksempelvis skolen, institutioner og i fritiden fylder meget i krop og sjæl.

Underviser Louise Pedersen har erfaring med undervisning i børneyoga og mindfulness i folkeskolen. Hun ved, at det bidrager til at børnene finder styrke, ro og overskud til at klare de lange dage.

Til dette arrangement vil Louise give en smagsprøve på børneyoga og mindfulness. Der vil blive leget med yoga og lavet simple yogaøvelser på en sjov og børnevenlig måde. Derudover vil der blive arbejdet med koncentration, styrke og vejrtrækning. Til slut vil hun gennem små historier vise, hvordan meditation og mindfulness bidrager til at skabe indre ro hos børn og voksne.

Louise lover, at alle med sikkerhed på egen krop og sind vil mærke, hvordan yoga og mindfulness gør en forskel.

Har man lyst til at være med, kan man deltage lørdag formiddag 3. november på Fjerritslev Bibliotek. Sidste tilmeldingsfrist er 31. oktober

Samme dag vil Louise Pedersen gæste Brovst Bibliotek lige over middag, så kan man ikke nå at komme til arrangementet i Fjerritslev, kan man måske få en plads i Brovst.

Målgruppen er børn og deres forældre og arrangementet er gratis. Der er tilmelding på biblioteket eller jammerbugtbibliotekerne.dk. Man må meget gerne medbringe et liggeunderlag og evt. tæppe.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...