Tre nye lokale kokke er blevet færdigudannet.

Ann Cathrine Thorhauge Holm blev 12. juni uddannet fra kok Techcollege i Aalborg.

Hun afsluttede med et 12-tal og blev desuden præmieret med guldmedalje for at have åbnet karakteren 12 på forløbet sidste år og i år.

Ann Cathrine Thorhauge Holm er fra Klim, og har stået i lære hos Papegøjehaven i Aalborg og senest ved DFDS.

Ibrahim Mustafa Ghadban er blevet uddannet kok fra Klitrosen Hotel og Restaurant i Fjerritslev 12. juni.

Han blev præmieret med en sølvmedalje og fik desuden tildelt Horesta’s Mesterkniv for en særlig indsats i forbindelse med uddannelsen.

Emil Røge Sørensen blev 12. juni udannet kok fra Techcollege i Aalborg

Han afsluttede med et 12-tal og blev desuden præmieret med guldmedalje for at have åbnet karakteren 12 på forløbet sidste år og i år. Desuden også med udmærkelse for højeste faglige niveau igennem alle tre skoleophold og et diplom som klassens kammerat.

Emil Røge Simonsen er fra Klim, og har stået i lære hos Mads Frølich Hyllested, der ejer Restaurant Applaus og Bistro Dejavu i Aalborg.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...