Ungdomsafdelingen tog fat på den nye sæson

FJERRITSLEV: FjBk har haft den årlig opstartsweekend for alle ungdomsspillerne i klubben i Jammerbugtens Idrætscenter med det mål at fremme det sociale liv og kendskab til hinanden i ungdomsafdelingen.

Begge mål blev indfriet til fulde, idet der mødte 53 børn op, der blev serviceret af 4 trænere og en stor frivillig indsats af forældrene, der havde sørget for masser af frugt og boller samt ikke mindst opstilling af pølsevogn og den flydende badmintonbane i svømmehallen.

Opstartsweekenden er især god for nybegyndere at deltage i, da det er en oplagt mulighed for at komme til at kende andre spillere fra klubben, hvilket gør samværet nemmere til træning og turneringer.

De mange deltagere overnattede i Han Herred Hallen, og lavede masser af sjove aktiviteter ud over badminton, som trods alt også var et fokuspunkt, men absolut ikke det vigtigste i følge træner Martin Frandsen.

Han glæder sig over den store tilslutning fra nye spillere i klubben, samt den hjælpsomhed de etablerede spillere udviste.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...