SOMMERLIV: Fårup Sommerland har åbnet for gæster igen, og de første fik lov til at indtage parken i torsdags

Torsdag eftermiddag kunne Fårup Sommerland endelig tage imod de første gæster i parken, da sæsonkortholderne fik lov til at tyvstarte besøgene i parken.

Fra grundlovsdag kunne alle komme ind i parken, og parken er nu klar til en lang og forhåbentlig solrig sommer med gæster i parken.

Alle forlystelser er også åbne, og deriblandt også dette års vilde nyhed, Saven, der er en stor rutschebane, som sender en både forlæns og baglæns igennem sporet.

Mange børnefamilier havde valgt at tage vejen forbi parken, og de familier, NORDJYSKE talte med, havde glædet sig meget til endelig at få en tur i parken.

Langt de fleste gik direkte mod den nye rutschebane Saven som det første, og det blev udnyttet, at der ikke var meget kø ved forlystelserne torsdag eftermiddag.

Blandt de første i Saven var Martin Kristensen og datteren Clara, og dommen var klar.

- Den var godt nok vild, lød det fra far og datter

Men god var den også, for den blev prøvet to gang i træk, før de gik videre mod de næste forlystelser.

Det var dog ikke kun de vilde forlystelser, som folk valfartede til. Mange af de mindre børn var også glade for parkens åbning, og de nød de rolige timer i parken denne torsdag.

- Vi var i Sverige hele sidste år, så børnene havde set frem til at komme afsted igen. Det er lækkert, at de holder åbent for sæsonkortholderne, siger Lene Myrup.

Hun havde de to børn Sirius og Isabell med, og de fik lov til selv at flyve rundt i Den Røde Baron.

Fårup Sommerland begrænser i øjeblikket antallet af gæster i parken af hensyn til de gældende retningsliner. Fårup Sommerland anbefaler derfor, at man køber og booker billet hjemmefra til den dag, man ønsker at komme i parken. Det gælder også for sæsonkortholdere, der også kan booke adgang via hjemmesiden.

Ved indgangen får man uddelt materiale omkring tiltagene i forbindelse med corona, og der er opstillet håndsprit i hele parken samt afstandsmarkeringer og nogle forlystelser kører med mindre kapacitet.

Fårup Sommerland har åbent i dagene op mod weekenden og hele ugen fra uge 26. Aquaparken er fortsat lukket, men Fårup Sommerland forventer den åbner fra 20. juni.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...