SOMMERLØRDAG: Der var aktiviteter for både små og store på en eventyrlig dejlig dag i Fjerritslev

FJERRITSLEV: I rækken af sommerlørdage med åbent i butikkerne til kl. 14 holdt Fjerritslev Handelsstandsforening eventyrdag med særligt fokus på børnefamilierne.

Vejret var eventyrlig dejligt med høj sol og let sommervind. Rundt om i gaderne kunne man møde udklædte prinsesser og spiderman-figurer, der hyggede om børnene og uddelte slik, og der kunne også fås både eventyrkager og heksedrik. Ikke mindst var en konkurrence i armlægning med til at skabe sjov og markedsstemning i handelsbyen.

Hoppeborgen i Tværgade og den gamle markedskarussel i Bryggerhaven blev flittigt benyttet, og indimellem tøffede Fjerritslev Fut rundt med glade sommergæster.

I Bryggerimuseets kælder havde håndbryggerlauget gang i kedlerne til et nyt bryg, alt imens gæsterne kunne smage på både lyse og mørke varianter af tidligere forsøgsbryg.

Der var også masser af interesse om byens hyggelige loppemarked, som her i højsæsonen holder til strøggaderne, hvorefter loppefolket i august vender tilbage til pladsen bag Fjerritslev Kino.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...