Der var stor aktivitet i Øland Golfklub i weekenden 5.-6. september, da klubben afviklede sine traditionsride herre- og damedag med herrerne til start om lørdagen med 50 deltagere fra 11 klubber og damerne om søndagen med 52 deltagere fra ni klubber. Begge dage startede deltagerne med morgenmad og dagen sluttede med frokost og hyggeligt samvær i klubhuset.

I Herremagasin, Brovsts herredag var værterne ubeskedne nok til at tage størsteparten af præmierne, idet kun tredjepladsen gik til en af de gæstende spillere. I A-rækken blev Dennis Hjardemål vinder med 37 point. Samme pointtal opnåede Kasper Als, medens Mads Nielsen fik 36 point. B-rækken blev suverænt vundet af Mikkel Soelmark med 43 point. På andenpladsen opnåede Ole Mortensen 34 point med Jonas Kristensen, Ørnehøj Golfklub, på tredjepladsen ligeledes opnåede 34 point.

Der var ligeledes præmier til de spillere, der var nærmest flaget på alle par-tre-huller. Vinder på hul 1 blev Christoffer Leth, hul 4 Brian Koch, hul 6 Ole Larsen, hul 13 Kasper Als, hul 15 Vagn Baltzer og hul 16 Ole Mortensen.

I SASCO damedagen om søndagen kom gæsterne lidt mere i præmierækkerne, selv om værterne også her var ubeskedne til at tage hovedparten af præmierne. Det var dog et plaster på såret, at alle deltagerne modtog flotte produkter fra matchens sponsor. A-rækken blev vundet af Anne Marie Jensen med 36 point foran Bodil Larsen med 33 point, Karen Marie Søby, Rold Skov Golfklub, med 33 point og Karen Jacobsen, Sebber Kloster Golfklub, med 30 point. I B-rækken var Vibeke Leigthon en suveræn vinder med 40 point med Hanne Hougaard Larsen på andenpladsen med 30 point. På de efterfølgende pladser kom Lisbeth Gaaei med 29 point og Konnie Søndergaard, Volstrup Golfklub, med 29 point. I C-rækken var der mere spænding om resultatet med Tove Marie Hansen på førstepladsen med 32 point og Karen Winther på andenpladsen, ligeledes med 32 point. Sonja Gravesen, Sebber Kloster Golfklub, blev nummer tre med 30 point og Jeanette Andreasen nummer fire med 30 point.

Linda Plougstrup var nærmest flaget på hul 6 med 4,35 meter, og på hul 15 gik præmien til Sanne Løhde med 9,27 meter.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...