NÆRKONTAKT: Både små og store elever fra Klim Friskole tog på udflugt mod vest på Naturens Dag og dykkede ned i naturens hemmeligheder

KLIM: Elever og lærere på Klim Friskole markerede Naturens Dag med to udflugter ud i det fri.

De yngste elever i 0.-3. klasse var i Østerild Plantage, hvor de begyndte med et besøg i oplevelsescentret ved kæmpevindmøllerne. Derfra gik de gennem Østerild Plantage, som for øjeblikket vrimler med forskellige svampe.

− Dem gik der sport i at finde, og det førte til mange gode snakke om, hvad der er giftige, og hvad der er spiselige svampe. Ligeledes var der snak om myrer og myretuers opbygning, fortæller skoleleder Charlotte Kjeldgaard.

Efter en god gåtur i skoven med sporjagt efter diverse dyr blev det sidste af dagen brugt på den fine skovlegeplads til stor glæde for børnene.

De store elever i 4.-9. klasse tog ud til Han Vejle vest for Vust, hvor de arbejdede med at observere og beskrive alle de forskellige dyr, de så − lige fra insekter til store rovfugle.

− De havde en hyggelig dag, hvor der var masser af liv ved og i Lund Fjord. En af grupperne var så heldige at spotte en havørn, og alle eleverne kan nu kende forskel på knopsvaner og sangsvaner, lyder det fra skolelederen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...