Skuespil: 5. klasse har siden jul arbejdet intenst med skuespillet “Emil fra Lønneberg” og lagt kræfter i både replikker og kulisser

I hele Trekronerområdet, I hele Jammerbugt kommune, ja i hele Danmark har der nok ikke været en dreng som har lavet flere skarnsstreger end Emil.

Og Emil, Alma, Alfred, Anton, Line, Ida og alle de andre fra Trekroner spillede fantastisk skuespil på de skrå brædder torsdag aften d. 6. februar.

Her fik Line rykket sin tand ud, Ida fik tyfus og Emil fik i den grad hovedet til at sidde fast i suppeterrinen.

5. klasse har siden jul arbejdet intenst med skuespillet “Emil fra Lønneberg” og lagt kræfter i både replikker og kulisser.

Selvom skuespillerne havde mange baskende sommerfugle i maven fik de lavet både slåskamp, sunget og leveret mange klassiske replikker på den mest autentiske måde.

De blev akkompagneret af 3 dygtige 6. klasseselever, som sørgede for at alt lyd og lys kørte som smurt.

5. klasses forældre havde op til aftenen sørget for både et flot opdækket kagebord, lækre præmier til tombolaen og sågar levende høns til indgangen, der var pyntet som en rigtig svensk gård.

Resten af skolen arbejdede også med Astrid Lindgren og den kære Emil fra Lønneberg i uge 6, hvilket resulterede i flotte og meget detaljerede foldebøger, Emil kasketter og lækre kanelsnurrer fra indskolingen.

4. og 6. klasse fik lavet et kæmpe silkepapirsbillede af Emil og Ida, snittede træmand og lavede flotte og sjove boder til skolefesten. De arbejdede også med nabosprog og lavede en foldebog med Emils skarnsstreger.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...