Lørdag den 25. maj bød LandboNord endnu en gang på et flot dyrskue i Fjerritslev. Dyrskuedagen bød på dejligt vejr og en masse oplevelser for de mange glade publikummer, der gæstede pladsen i løbet af dagen.

Traditionen tro startede dagen med fællessang og flaghejsning, hvorefter borgmester Mogens Christen Gade holdt åbningstalen. Her lagde han blandt andet vægt på, hvor vigtigt det er at tro på fremtidens muligheder i landbruget og fødevareerhvervet, og hvordan Fjerritslev Dyrskue, Forårsfest for land og by, bidrager til at udleve Jammerbugt Kommunes vision.

- Fjerritslev Dyrskue er jo netop at gå efter forskellen og med vedholdenhed, med engagement, og med virketrang og virkelyst at ville denne begivenhed år efter år, sagde borgmester Mogens Christen Gade.

Formand for LandboNord, Niels Vestergaard Salling lagde også vejen forbi dyrskuet, hvor han i sin dyrskuetale blandt andet understregede vigtigheden af at støtte op lokalt i landdistrikterne – fx ved begivenheder som Fjerritslev Dyrskue.

- Fjerritslev Dyrskue har eksisteret i mange år, og det er en rigtig vigtig begivenhed for lokalområdet, så det har LandboNord tænkt sig at fortsætte med og understøtte så godt vi kan, sagde formand Niels Vestergaard Salling.

I år var der over 150 tilmeldte dyr, og i løbet af formiddagen blev de bedømt, og de bedste dyr blev præmieret.

Det solrige dyrskue bød på masser af underholdning for både store og små. Der var stor aktivitet i Det Aktive Hjørne, hvor blandt andet Klim friskole tilbød gratis ansigtsmaling, hvilket var et stort hit blandt alle børnene og Tif98 gav den gas med en super flot gymnastikopvisning.

Over middag leverede Oldenborgkvadrillen Nord et fantastisk flot show i den store ring og som et helt nyt indslag, dystede et par lokale kendisser i sumobrydning i store oppustelige dragter.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...