Shop: Hvordan skaber man gode oplevelser i butikkerne og i byerne var tema ved årets inspirationsdag

Hvordan skaber man gode oplevelser i butikkerne og i byerne?

Det var temaet på årets inspirationsdag for detailbutikkerne i Jammerbugten, hvor de fremmødte fik input og idéer.

Arrangementet følges nu op ude i de fire centerbyer, så der sikres handling bag idéerne.

Detailhandlens inspirationsdag blev afholdt i Brovst Sport- og Kulturcenter mandag 27. januar.

I alt var 76 interesserede fra Jammerbugtens detailhandlen mødt op for at høre mere om udviklingsmulighederne.

- Vi har hørt nogle rigtig spændende oplæg. Specielt det her med at skabe nogle anderledes oplevelser for kunderne. Vi skal gøre noget andet end det vi plejer - og det blev vi i høj grad inspireret til, fortæller Jens Christian fra Hr. Nielsens Specialiteter i Brovst.

Søren Rigborg fra Aars Handel kom med eksempler fra detailhandlen i Aars, hvor de har skabt et fællesskab i detailbranchen og sat sig nogle fælles mål - blandt andet med fokus på at skabe bedre relationer til kunderne.

Efterfølgende var et indlæg med detailhandelsekspert, Flemming Birch, fra Birch & Birch, der de seneste 16 år har arbejdet for en række danske detailkæder, producenter og organisationer med interesse i detailbranchen. Han viste eksempler på inspirerende butiksoplevelser fra ind- og udland og kom med et konkret forslag til en måde at opdele forbrugerne i målgrupper, når der skal planlægges aktiviteter i butikkerne og byerne.

Opfølgning i kommunens fire centerbyer

For at sætte skub i processen og sikre handling bag idéerne, har centerbygruppen valgt at tilbyde hver centerby – Brovst, Fjerritslev, Pandrup og Aabybro - et opfølgende besøg af Flemming Birch.

- Jeg ser meget frem til at Flemming Birch kommer ud til os, så vi kan arbejde videre med en konkret plan for vores by. Udfordringen kan være at blive enige, men vi må kunne finde nogle fælles rammer. Jo flere, der kommer jo bedre, siger Jens Christian NIelsen.

Datoerne for opfølgningsdagen er endnu ikke fastlagt, men vil blive meldt ud snarest muligt til detailbranchen i de fire byer.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...