Maskinerne står ikke for tæt, og centrets renlighed er virkelig god, fortæller instruktør Tim Nielsen

BROVST: Det nyopstartede fitnesscenter Brovst Motion & Fitness, nåede kun at have åben i få måneder, inden landet lukkede ned 11. marts. Fitnesscentret er drevet af frivillige, og lige nu består teamet af 10 instruktører, der alle har andet arbejde, men som investerer tid i motionscenteret ved siden af.

- Vi har bl.a. instruktører fra bager- og slagtererhvervet, fortæller Tim Nielsen og fortsætter:

- Vi har dog alle personlig erfaring med at træne og dyrke motion.

Til januar skal alle instruktører desuden tage et instruktørkursus, så de kan hjælpe og rådgive endnu mere. Tim Nielsen er selv en af de frivillige instruktører. Han er næstformand i gymnastikforeningen og er udvalgsformand i motionscenteret.

- Vores udvalg består af fem mand - tre instruktører og to medlemmer. Sådan kan vi instruktører få indspark og forbedre burgeroplevelsen, fortæller Tim Nielsen.

Udvalget sørger for nye tiltag og en opdateret facebook- og hjemmeside.

Det har været en hård opstart for Brovst Motion & Fitness, der åbnede 2. januar.

- Det gik faktisk rigtig godt. Vi var endelig faldet på plads, men så måtte vi lukke ned på grund af corona.

Da instruktørerne i Brovst Motion & Fitness fornemmede en snarlig åbning, holdt de sammen med andre fitnesscentre onlinemøder med DGI om retningslinjer for en genåbning.

- Vi sørgede for at følge DGI’s retningslinjer. Derfor står der spray med håndsprit rundt omkring, og cardiomaskinerne er placeret to meter fra hinanden.

Tim Nielsen er meget tilfreds med medlemmernes indsats. De spritter af efter brug af alle maskiner og holder god afstand til andre trænende. Hver dag gøres alle maskiner rene af instruktørerne, der skiftes til at stå til rådighed nede i centret. På gulvet er gule afstandsmarkeringer, og gulvet har pile, der mærker retningen, man skal gå i.

8. juni meddelte regeringen, at fitnesscentrene igen måtte åbne, så samme dag var Brovst Motion- & Fitness klar til at slå dørene op for en sikker og ren træningsoplevelse.

- Jeg føler mig tryg her. Maskinerne står ikke for tæt, og centrets renlighed er virkelig god, siger han.

Alle træningshold startede først i september, og derfor er der blevet taget hensyn til retningslinjerne fra start. Et nyt coronasikkert hold er også oprettet for mænd. Det skal nemlig foregå udenfor på græsplænen bag centeret hver mandag 19-20.

- Det er et rigtigt mandehold, så tingene må godt være lidt rå. Vi løfter bl.a. træ og dæk, fortæller Tim Nielsen.

Trods en hård start for Brovst Motion & Fitness er medlemmerne dygtige til at hjælpe instruktørerne med at overholde coronarestriktionerne og sammen skabe et trygt og rent miljø at træne i.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...