Charlotte Mortensen er konsulent for børnetøjsbrandet POMPdeLUX

FJERRITSLEV: Corona eller ej, efteråret banker på døren, og med sig kommer tiden til flyverdragter og strikkede trøjer. I år er der tilføjet et ekstra led i indkøbsregnskabet; sikkerhed.

Børnetøjet fra POMPdeLUX sælges ikke i fysiske butikker men foregår som events, eller over onlinehandel. Home Shopping-konceptet har været afgørende; brandet har nemlig ingen butikker eller fordyrende mellemled. Corona er stadig allestedsnærværende, og derfor har Fjerritslevs lokale Home Shopping-konsulenten, Charlotte Mortensen, taget sine forholdsregler, der gør det trygt og sikkert at handle børnetøj til efteråret ved hende.

Netop nu viser Charlotte det danske børnetøjsbrand POMPdeLUX’ efterårs- og vinterkollektion frem. Der er sørget for at holde god afstand og med mulighed for at være få samlet.

- Det unikke ved min lille ’butik’ er, at vi kan aftale at gøre det præcis på mine kunders præmisser, fortæller Charlotte Mortensen og forsætter: - De kan få kollektionen vist frem hjemme hos dem selv til et helt klassisk Home Shopping-event sammen med deres veninder. De kan også komme og besøge mig i mit showroom, og hvor de selv kan bestemme hvilke forhold, de har lyst til at se kollektionen under; alene eller sammen med andre. Har man slet ikke lyst til at mødes, viser jeg også meget gerne kollektionen frem via en onlinevisning.

De online fremvisninger er en lille nyhed i denne sæson, hvor Charlotte og POMPdeLUX har forberedt sig på, at alle skal have mulighed for at se kollektionen – ligegyldigt hvilke forholdsregler, hver enkelt kunde ønsker at tage.

- I modsætning til en almindelig butik, har jeg mulighed for at være meget mere fleksibel. Det kommer i særdeleshed mine kunder til gode i disse tider, afslutter Charlotte.

POMPdeLUX er et dansk børnetøjsbrand – og netop Home Shopping-konceptet gør brandet unikt. Lige siden dets begyndelse for 14 år siden har fokus været på at designe lækkert tøj i høj kvalitet til fordelagtige priser, som kan realiseres med Home Shopping.

POMPdeLUX præsenterer to eksklusive kollektioner om året, og Charlotte sælger netop nu Autumn/Winter 20-kollektionen, som indeholder alt fra teknisk overtøj til tylkjoler og striktrøjer i efterårets farver.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...