Comedyklubben med Carsten Bang & Anne Bakland gæster Jammerbugt Kulturcenter tirsdag 8. September kl. 20.

Det oplyser Kultur- & ErhvervsCenter Jammerbugt i en pressemeddelelse. De skriver:

- Tirsdag 8. september bliver der endnu engang noget at grine af på Jammerbugt Kulturcenter, når Comedyklubbens vært og komiker, Valdemar Pustelnik denne aften har fundet både Carsten Bang og Anne Bakland frem fra stand up godteposen.

De beskriver komikerne således:

- Carsten Bang er en ikke mindre end fantastisk komiker, og vi er lykkelige over at have ham med på holdet denne tirsdag i Aabybro. Den rutinerede komiker, radio- og tv-vært har med sin undrende og underspillede facon underholdt hele landet de sidste snart 30 år. Deriblandt med adskillige onemanshows - senest ”Alter Ego” fra 2017. Anne Bakland sprang ud som stand-up komiker i januar 2012 i Aalborg. Sidenhen har hun hevet teltpløkkerne op fra den nordjyske muld og rykket til København.

- Anne er fra den nye generation af komikere, som branchen har kæmpestore forventninger til fordi hun allerede er så god, og de nordjyske aner mærkes tydeligt - der ikke bliver lagt så mange fingre i mellem når hun indtager scenen med sin fantastisk energi og selvsikkerhed. Aftenens vært, Valdemar Pustelnik har siden 2009 optrådt på scener over hele landet. Som en af de få danske komikere herhjemme, optræder Valdemar også på engelsk, og har bl.a. deltaget på Edinburgh Fringe Festival i 2012, 2013, 2014 og 2015.

Der er et begrænset antal pladser grundet de øgede pladskrav.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...