HAPPENING: Den ikoniske Coca-Cola julelastbil kommer igen til Danmark for at sprede juleglæde. I år er Fjerritslev blandt de udvalgte steder, som julelastbilen besøger på sin vej gennem landet. Det sker ved SuperBrugsen den 4. december fra klokken 15-19. Her inviteres alle, der har lyst, til at nyde iskold Coca-Cola, og desuden kan man få en miniatureudgave af julelastbilen med hjem.

Lastbilen gør holdt i alt 35 steder i Danmark i år. Da julelastbilen besøgte Danmark sidste år, blev det et stort tilløbsstykke - omkring 100.000 danskere kom for at se lastbilen. Derfor var der hos Coca-Cola Danmark heller ingen tvivl om, at julelastbilen i år skulle ud på tur - og at turen i år skal gå forbi Fjerritslev.

- Det var The Coca-Cola Company, der tilbage i 1931 skabte julemanden, som vi kender ham i dag, så Coca-Cola er tæt forbundet med julen. For mange danskere er det først rigtig jul, når de i tv eller biografen har set den legendariske julereklame med Coca-Cola julelastbilerne, der bringer glæde til byen. Derfor er vi glade for, at vi denne jul kan sende julelastbilen til Fjerritslev med juleglæde, skønne minder og friske forsyninger, fortæller Peter Hædersdal, Senior Brand Manager hos Coca-Cola Danmark.

Når julelastbilen ankommer til Fjerritslev, vil der blive serveret iskold Coca-Cola til de besøgende. Som noget nyt i år kan man få en miniatureudgave af julelastbilen med hjem, hvis man til gengæld donerer et frivilligt beløb til Mødrehjælpens velgørende arbejde denne jul.

- Vi oplevede sidste år, at mange udtrykte ønske om at købe merchandise ved julelastbilen. Det vil vi gerne imødekomme, men samtidig vil vi gerne gøre noget godt for de familier, som har det ekstra hårdt i julen. Derfor introducerer vi i år en miniatureudgave af julelastbilen, som man kan få med hjem mod en frivillig donation til Mødrehjælpens julehjælp. På den måde forventer vi at kunne indsamle 250.000 kroner, der ubeskåret går til at hjælpe økonomisk trængte børnefamilier, så de får mulighed for at holde jul med børnene, siger Peter Hædersdal.

Hvis man har behov for julehjælp, kan man ansøge hos Mødrehjælpen frem til den 13. december kl. 10.00 via www.moedrehjaelpen.dk/forside/soeg-julehjaelp.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...