Kommende møde afgør om jobbet bliver genopslået

JAMMERBUGT: Efter godt halvandet år i stillingen som Jammerbugt Kommunes første citykonsulent, så forlader Anni Fosgrau 1. november jobbet for at arbejde med salg og formidling hos A-kassen FTFA.

- Jeg har været meget glad for at være i Jammerbugt, men vil gerne arbejde mere med rådgivning og udvikling af kompetencer, og det får jeg mulighed for i mit nye job, forklarer hun.

Om stillingen bliver genopslået er endnu ikke afgjort.

- Vi har et møde i Erhvervs- og Turistrådet 14. november, hvor vi skal debattere vores handleplan for 2019 og dermed vores fordeling af ressourcerne. Først derefter ved vi, hvordan det ser ud, siger Anders Stryhn, chef for Vækst.

- Vi skal afgøre hvilke ting, der skal opprioriteres og hvilke ting, der er vigtige at arbejde med, siger han.

Men Anders Stryhn understreger, at der også fremover vil være en cityindsats.

- Der vil helt sikkert fortsat være en indsats i forhold til centerbyerne, ligesom centerbygrupperne jo fortsætter, også med deres fælles initiativer, siger Anders Stryhn.

Anni Fosgrau ser tilbage på tiden i Jammerbugt med glæde.

- Jeg har mødt en masse fantastisk ildsjæle, der vil gøre rigtig meget for deres by og område, og som er meget lokalpatriotiske, men som også er rigtig gode til at arbejde sammen på tværs i kommunen, hvilket er en klar fordel, siger Janni Fosgrau.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...