OPTOG: En »afterski«-vogn vakte stor fornøjelse hos børn og voksne på ruten frem til festpladsen ved Hybenvej

GØTTRUP: Flagene var hejst, da et festligt og farverigt optog af små og store bevægede sig gennem Gøttrup by som optakt til årets byfest på legepladsen ved Hybenvej.

− Selv om der kom en del byger i løbet af dagen, var der for en gangs skyld ikke regnvejr under optoget. Til gengæld faldt der til børnenes store glæde sne langs ruten, idet et af indslagene var en »afterski«-vogn, fortæller Louise Nielsen, der var en af arrangørerne.

Derudover kunne man blandt andet se heste, køer, enhjørninger, fodboldspillere, julemanden og sågar Donald Trump som deltagere. I år var der tilmed musik til optoget, og mange tilskuere kom ud af deres huse for at se de udklædte børn og voksne.

Fremme på festpladsen hyggede børnene sig på hoppepuden og med fiskedammen, og nogle fik lavet spændende og fantasifuld ansigtsmaling. Imens hyggede de voksne sig med kaffe og lækker kage, bagt af frivillige fra byen.

Så var det tid til den store tombola, der som sædvanlig var et stort hit. Så der var hurtigt udsolgt, og mange blev glade for de fine præmier sponseret af lokale.

Om aftenen blev de kulørte lamper tændt og musikken skruet op, og nu var det tid til at nyde god mad i godt selskab. Omkring 70 deltog i festlighederne, der fortsatte et godt stykke ud på natten.

− Alt i alt var det en rigtig hyggelig dag med indslag og aktiviteter for både børn og voksne, og humøret var højt hele vejen rundt. Vi glæder os allerede til næste år! lyder det afslutningsvis fra Louise Nielsen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...