Gitte Jakobsen kan fejre 20 års jubilæum med Butikken by Gitte 1. maj og håber at se mange kunder i butikken

FJERRITSLEV: 1. maj kan Gitte Jakobsen fejre, at Butikken by Gitte har eksisteret i 20 år. Det er selvfølgelig lidt underligt at skulle fejre jubilæet i disse coronatider, men Gitte Jakobsen holder humøret højt og håber på at mange kigger forbi butikken, der markerer jubilæet med gode tilbud hele ugen.

- Det er jo mange år efterhånden, og jeg er rigtig glad for butikken. Jeg kommer fra Fjerritslev, og det er en dejlig by vi har, siger Gitte Jakobsen.

Hun kan dog ikke undgå at være lidt trist til mode over hele situationen for tiden.

- Jeg har aldrig oplevet noget lignende, at man har kunnet lukket en hel verden ned, siger Gitte Jakobsen.

Men selvom det hele er lidt trist, så er de lokale gode til at støtte op om butikken, og hun sørger for at spritte godt af og der er god plads i butikken.

- De lokale er ret gode til at bakke mig op, den ros skal de i hvert fald have. Det er jo særligt vigtig lige nu at handle lokalt. Det er også sjovere for mig at sælge i butikken end på nettet, så det er en stor fornøjelse at møde flere og flere kunder i butikken, siger Gitte Jakobsen.

Hun havde håbet på, at de 20 års jubilæum kunne blive fejret lidt mere, end tilfældet bliver i år, men fejret bliver det.

- Vi kører med en masse gode tilbud onsdag til lørdag og håber på at se en masse mennesker i butikken. Jeg havde selvfølgelig tænkt i lidt andre baner i forhold til fejringen, men så må vi se, om vi ikke kan gøre noget ekstra sjovt til næste år, siger Gitte Jakobsen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...