Efter at der kom masser af ideer på det første BID-møde 25. august, følger man nu op ved et nyt møde onsdag 16. september

BROVST: Der er BID-møde i Brovst onsdag aften 16. september hos Hr. Nielsen Specialiteter i Jernbanegade i Brovst oven på et BID-kickoff-møde i Brovst Sport & Kulturcenter 25. august med knap 40 deltagere, fortæller Poul Guldborg, der er facilitator hos BID Danmark. På hjemmesiden forklares, hvad BID er: ”BID (Business Improvement Districts) og vores danske BID-model er et privat-offentlig samarbejde, hvor alle parter byder aktivt ind.”

- Deltagerne boblede over med gode ideer og masser af gå-på-mod tik kickoff’en, og vi siger tak til alle borgere, erhvervsfolk, detailhandlere, embedsfolk, ildsjæle og politikere, der dukkede op med en masse gode ideer. Ideer, vi nu skal puste liv i, så Brovst bliver et endnu bedre sted at være, siger Poul Guldborg og fortsætter:

- Nåede du ikke med til vores kickoff, så fortvivl ikke. Alle, der vil Brovst det bedste, er velkomne til BID-møderne.

Han understreger, at BID ikke er noget, man skal være medlem af, og der er ingen bestyrelse, man kan blive valgt ind i, og der er heller ikke mødepligt:

- De, der dukker op til møderne, bestemmer, hvilke ideer der skal blive til virkelighed. Det er gratis at deltage, og du deltager kun i realiseringen af de ideer, du selv brænder for. Og du kommer heller ikke til at skrive referatet fra mødet, for det klarer jeg, siger Poul Guldborg.

Han peger på sloganet ”Ingen kan alt - alle kan noget - sammen kan vi det hele”.

Nærmere på: www.biddanmark.dk

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...