Flot: Caroline Overgaard, der til daglig går i 4. klasse på Brovst Skole, har et spændende år foran sig

Når tiårige Caroline Overgaard ikke går i 4. klasse på Brovst Skole, er hun ofte at finde i danselokalerne hos CPH Dans i Aalborg.

Her træner hun 6-7 timer om ugen fordelt på 5 hold og med periodevise ekstra træninger i weekenden.

Caroline startede til dans allerede som 3-årig i daværende Power-house i Aabybro, hvor hun blev inviteret med til talenttræning i Aalborg-afdelingen.

Sidenhen er det blevet til mange køreture fra Brovst til Aalborg med fokus på dansen.

Og netop fokus på dansen kendetegner Caroline, hun er bevidst om, at de mange timer i danselokalet og på landevejen giver hende et lidt anderledes liv end sine jævnaldrende, men trods dette prioriteringer hun træninger og konkurrencer over alle andre aktiviteter, klassearrangementer, skolefester, julefrokoster og fødselsdage.

Caroline stiller op i De Danske Danseskolers turneringer, hvor hun har danset i ”talentrækken” i børn2-kategorien (årgang 2008+2009). JM 2020 blev afviklet i Ry Hallerne søndag d. 19. januar 2020.

473 danse blev afviklet denne dag for minibørn og børn i solo og duo kategorier, og danserne kommer fra hele Jylland fra danseskoler fra bl.a. Odder, Herning, Aars, Silkeborg, Århus, Viborg og Aabenraa. For Caroline Overgaard kulminerede de mange timers træning med en titel som Jysk Mester, da hun dansede sig i en mesterrækkefinale og vandt guldet. Guldet blev fejret med dansere fra CPH Dans Aalborg, som var godt repræsenteret på podiepladserne med flere titler.

Forrude venter et spændende danseår med formationsdans (holddans), hvor holdet deltager i JM i Horsens i Maj og DM i Brøndby til juni. Caroline har store planer med dansen, og den ultimative drøm er at stille op i Internationale turneringer som international danser.

Indtil da, vil hun dog nyde den nye titel som Jysk Mester, fortæller hun.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...