Som så mange andre, har Brovst Baptistkirke været ramt af restriktionerne for at forhindre smitte med Covid19. Heldigvis er der nu åbnet op for at holde gudstjenester og andre aktiviteter i menigheden

Som så mange andre, har Brovst Baptistkirke været ramt af restriktionerne for at forhindre smitte med Covid19. Heldigvis er der nu åbnet op for at holde gudstjenester og andre aktiviteter i menigheden.

Fra ledelsens side er der lagt et arbejde i at gudstjenesterne kan holdes forsvarligt. Kirkebænkene er blevet skubbet fra hinanden. Menighedssalen, der ligger ved siden af kirkesalen, er taget i brug. Da vi er en menighed, der holder af at synge ved vores gudstjenester, betyder det, at der skal være ekstra plads til den enkelte – også mere end den ene meter, vi i samfundet generelt skal holde til hinanden.

Denne sommer bliver anderledes for rigtigt mange danskere. Det gælder også i Brovst Baptistkirke. Vi afholder normalt ikke gudstjenester i juli for at tilgodese præstens ferie samt Sommerstævnet. Men da sommerstævnet i år er aflyst, bliver der afholdt gudstjenester i juli.

Der bliver tale om forskellige gudstjenester. Der vil være en aftengudstjeneste, hvor de besøgende bagefter bliver inviteret til aftenkaffe i et privat hjem. Der bliver en gudstjeneste, hvor de gamle vækkelsessange spiller en fremtrædende rolle. Der bliver også en ganske almindelig gudstjeneste.

Gudstjenesterne kan findes på Brovst Baptistkirkes hjemmeside, i avisen samt i skabet uden for kirken i Kirkegade 17.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...