Alle øvrige møder og arrangementer i kirken er fortsat aflyst på grund af coronasituationen

BROVST: For en måneds tid siden besluttede ledelsen i Brovst Baptistkirke at aflyse stort set al mødeaktivitet i kirken i hele november på grund af coronaudviklingen. Gudstjenester var ellers undtaget fra regeringens forsamlingsforbud, men kirkeledelsens beslutning skyldtes de meget høje smittetal i Jammerbugt Kommune på daværende tidspunkt, fortæller Bente Højris, der er præst i baptistkirken.

Men nu skønnes det igen at være muligt at gennemføre gudstjenester, første gang søndag 29. november, altså en uge tidligere end oprindelig meldt ud.

Øvrige arrangementer som strikkecafé, seniortræf m.v. er fortsat aflyst indtil videre.

Til gudstjenester opfordres man til at medbringe mundbind eller visir, som skal benyttes, når man bevæger sig rundt i kirken. Når man sidder på pladsen, hvor der er god afstand til sidemanden, er man velkommen til at tage mundbindet af. Skulle man have glemt mundbind hjemmefra, er der mundbind til rådighed, så ingen behøver vende om i døren:

- Vi har mange ældre deltagere til vore arrangementer og ønsker ikke at være skyld i, at nogle bliver syge. Vi glæder os til igen at kunne byde velkommen til et mere alsidigt program, siger Bente Højris.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...